Prefabrik Evler

Wiki Article

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

Prefabrik yapılarımızda ise 16 dansite eps yalıtımı kullanılır. İç ve dış duvarlarda 8mm fibercement kullanılır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Pricing at this point is a great insulation and creating elements utilised. prefabricated property costs are on our website page. In addition, because the square meter grows, the value will increase in immediate proportion to it. All styles and pricing my prefab residence also readily available.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Ayrıca prefabrik ev fiyatları 2024 yılına kadar daha da avantajlı bir hale gelmeye devam edecektir.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de prefabrik ev üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda 10 cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğUnited kingdom havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artworkıyor.

Satış ofislerimizden bilgi alarak size en yakın yerde ev sahibi olan müşterilerimizden Karmod ev mutluluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar sağlıyorsunuz? Kredi kartına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

website linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı web page üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

https://www.miraprefabrik.com Prefabrik ev, duvar, kapı ve diğer tüm parçalarının fabrikada üretilip daha sonra evin yapılacağı yere oturtulduğu ev tipidir. Prefabrik evlerin inşası için herhangi bir temel gerekmez. Bu evler genellikle bir ya da iki katlıdır. Pek çok avantaja sahip olan prefabrik evlere de, tıpkı diğer evlere olduğu prefabrik ev gibi ses ve ısı yalıtımı yapılır. Ayrıca elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemine de sahiptirler.

Report this wiki page